Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 24. ledna 2017

Calvin Klein Eternity Now

Jedinečná dámská vůně Calvin Klein Eternity Now si vás ihned získá. Její půvabné aroma je inspirováno pocity z nové lásky a symbolizuje zamilovaný pár. Vychutnávejte si tyto emoce stále dokola a obklopte se aurou zamilovanosti. Vůně je květinově sladká a v jejím složení nechybí lahodný sorbet, liči, květ broskvoně nebo kašmírové dřevo.

pátek 20. ledna 2017

DKNY Be Tempted

DKNY Be Tempted je nová dámská vůně, která má styl. Zaujme vás svojí intenzitou, provokací a pronikavou svěžestí. Za výjimečným ladění této vůně stojí zejména netypická volba ingrediencí. Za zmínku stojí kombinace citronu, červených bobulí a lékořice. Dámská vůně DKNY Be Tempted je jako stvořená pro moderní dynamické ženy, které si jdou za svým cílem s hravostí a s originalitou sobě vlastní.

úterý 10. ledna 2017

Armani Code Profumo

Pánská parfémy Armani vždycky měly styl. Nejinak je tomu u novinky z roku 2016 s názvem Armani Code Profumo, což je taková pánská odpověď na celosvětovou popularitu dnes již kultovní dámské vůně Code. Tento parfém je jako stvořený pro sebevědomého a charismatického muže, který chce podtrhnout svoji výjimečnou osobnost. Vůně Armani Code Profumo v sobě unikátním způsobem kombinuje koření a ovoce. Ve složení najdete takové ingredience, jako je kardamom, zelené jablko, mandarinka, levandule nebo smyslné tóny kůže.

pondělí 2. ledna 2017

Balenciaga B. Balenciaga Intense

Značku Balenciaga mám v oblibě. Parfémy Balenciaga totiž nejde zaměnit s jinými, ať už vzhledem flakonů, nebo jejich složením. Do ruky se mi dostala poměrně čerstvá vůně Balenciaga B. Balenciaga Intense, která je nejnovějším počinem této značky. Dle mého názoru se jedná o skutečně vydařený počin. Tato vůně mě zaujala svým intenzivním aromatem, které v sobě naprosto unikátním způsobem kombinuje chladné i hřejivé tóny. Ve složení najdete takové ingredience, jako je borůvka, zelený čaj, sója, kaktus, cedr a mahagon. Již po výčtu těchto netypických ingrediencí vám musí být jasné, že se opravdu nejedná o typickou vůni. Zajímavý je také tmavě růžový flakon, který působí tajuplně a velmi moderně.