Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 28. března 2016

DKNY Golden Delicious Eau so Intense

Každou ženu, která má v oblibě značku DKNY, zajisté potěší zlaté jablíčko DKNY Golden Delicious Eau so Intense, které v sobě ukrývá kouzlo exotiky. Jedná se o příjemné květinově-ovocné aroma, které je velmi vzdušné a plné dobré nálady.

Počátek vůně DKNY Golden Delicious Eau so Intense je příjemně ovocný a nasládlý. Šťavnaté tóny jablka se snoubí s mirabelkami a s květy pomerančovníku. Květinové srdce vůně v sobě ukrývá jedinečné tóny orchideje, lilie a svůdné růže. Dřevitý základ vůně je tvořený santalem, drahocenným pižmem a týkovým dřevem. Jedinečná vůně DKNY Golden Delicious Eau so Intense vytváří zářivý dojem plný čistoty a dobré nálady.

středa 16. března 2016

Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic

Milovnice mandarinkových vůní, zbystřete! Pokud totiž hledáte vůni, ve které jsou mandarinky opravdu cítit, potom vás zajisté nadchne vůně Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic, ve které jsou sladké mandarinky cítit opravdu intenzivně.
Úvodní tóny dámské vůně Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic jsou plné svěžesti. Vaši mysl zde osvěží zelený čaj, hravé klementinky a pomeranč. Vzrušující břečťan se proplétá s tóny čerstvé bazalky. Nechybí ani heřmánek, který ještě více umocňuje bylinkový ráz této jedinečné vůně. Těšit se také můžete na velice intenzivní aroma mandarinkové šťávy. Smyslné pivoňky se snoubí s dřevitým základem, jehož součástí je také smyslný jantar.
 

sobota 12. března 2016

Elizabeth Arden Sunflowers Morning Garden

Milujete procházet se po ranní zahradě? Zatímco se příroda připravuje na horký letní den, vy si zatím svlažujete nohy o trávu plou rosy....ptáci začínají zpívat a první paprsky slunce váš šimrají na tváři....Právě tuto jedinečnou atmosféru perfektně vystihuje dámská vůně Elizabeth Arden Sunflowers Morning Garden. 

Atmosféru letního rána vám nejprve evokují šťavnaté citrusové tóny. Naleznete zde takové ingredience, jako je bergamot, grapefruit, červený rybíz nebo hravé konvalinky. V květinovém srdci vůně se ukrývají slunečnice, akordy pivoněk, svůdné růže a podmanivé esence zimolezu. Základem vůně Elizabeth Arden Sunflowers Morning Garden prostupují hřejivé tóny cedrového dřeva, intenzivního vetiveru a neobyčejně smyslného pižma.





pátek 4. března 2016

DKNY Be Delicious Delights Dreamsicle

Teplé dny jsou pomalu ale jistě tady. Nejvyšší čas proto začít hledat vůni, která vás osvěží a bude se hodit k nadcházejícímu létu. Mám pro vás skvělý tip v podobě dámské vůně DKNY Be Delicious Delights Dreamsicle, která je inspirovaná sladkými sorbety! 

Vůně navozuje pocity stejné, jako kdyby jste v New Yorku navštívili cukrárnu....co víc si přát? 
Aroma vůně DKNY Be Delicious Delights Dreamsicle se vyznačuje svým ovocným složením. Pocítit tak můžete nejprve sladké tóny těch nejšťavnějších mandarinek, které jsou doplněné čerstvě nasbíranými borůvkami a malinami. Vůně DKNY Be Delicious Delights Dreamsicle vám tak připomene zmrzlinový kopeček lesní směsi. Vůně se dál rozvíjí lahodnými tóny jablka, broskve a meruňky. Podmanivé cedrové dřevo v základu vůně se snoubí se santalem a vanilku.