Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 20. prosince 2015

Elizabeth Arden Green Tea Cucumber



Elizabeth Arden Green Tea Cucumber evokuje chladivou limonádu, která v parném dni osvěží vaše smysly. Tuto jedinečnou dámskou vůni si okamžitě zamilujete a stane se vaším nepostradatelným společníkem.

Počátek jedinečné toaletní vody Elizabeth Arden Green Tea Cucumber se otevírá osvěžující okurkou a energickými citrusy, které vás překvapí svojí nebývalou šťavnatostí. Delikátní srdce vůně v sobě ukrývá sladký meloun, který se dokonale snoubí s hravou fialkou. Základ vůně je tvořený smyslným proskurníkem a opojným jantarem. Jedinečná kombinace pečlivě vybraných esencí vytváří velice příjemné aroma.


Dle mého názoru se jedná o velice povedenou vůni, kteá vás příjemně osvěží po celý rok. Aroma je nevtíravé, svěží a vhodné pro mladé ženy a dívky.

středa 16. prosince 2015

Armani Code Satin



Armani moc dobře ví, jak žádaná a obdivovaná je jeho Code. Právě proto můžete na pultech v parfumériích v této době narazit na další pokračovatelku této populární vůně. Jmenuje se Armani Code Satin a má načervenalý flakon. 

Aroma dámské vůně Armani Code Satin má jedinečnou strukturu a tajuplné detaily. Vůně je velmi hravá a záhadná zároveň. Její gurmánské tóny vyvolávají příjemnou závislost. Již samotný počátek zanechá velmi působivý dojem. Nasládlá hruška koupající se v krémovém sorbetu v sobe ukrývá vzrušující tóny hřejivého zázvoru. Tento dráždivý úvod dále rozehrávají podmanivé květy pomerančovníku. Květinové srdce vůně je velmi jemné a půvabné. Ukrývá v sobě jasmínové noty a osvěžující neroli. Spodní tóny vůně Code Satin jsou výhradně delikátní. O slovo se přihlásí sladká pralinka snoubící se vanilkou. Kakaové aroma podtrhne váš sex-appeal. Zajímavou tečku vytváří exotické pačuli.

Podle mého názoru je původní vůně Armani Code legendou, kterou asi nelze jen tak nahradit nebo dohnat. Oceňuji, že základ této vůně zůstal tak nějak podobný a šikovně obohacený o další prvky. Vůně to není vůbec špatná, ale já asi přeci jen zůstanu u původní magické Code.

čtvrtek 10. prosince 2015

Guerlain La Petite Robe Noire Eau Fraiche



Značka Guerlain se rozhodla pokračovat ve stopách úspěšné dámské vůně La Petite Robe Noire. Tentokrát se můžete těšit na nazelenalý flakon, který v sobě ukrývá tóny sladké pistácie...

Vrchní tóny vůně Guerlain La Petite Robe Noire Eau Fraiche se skládají z osvěžujících citrusových tónů, které jsou ještě umocněny šumivou mandarinkou. V srdci vůně rozkvétají vzácné růže. Vzrušující frézie vytváří jedinečnou souhru s jasmínem a s květy jabloně. Pižmový základ vůně La Petite Robe Noire Eau Fraiche v sobě ukrývá hravé tonka fazole a opojné pačuli. Delikátní mandle a sladké pistácie vytvářejí v závěru velice přitažlivé a svůdné aroma.

Tato vůně mě velice nadchla zejména svým složením. Právě aroma pistácií jí dodává skutečně jedinečé kouzlo. Mohu doporučit!

čtvrtek 3. prosince 2015

Gucci Bamboo – vůně pro silné ženy



Stejně tak jako dokáže bambus odolávat různým klimatickým podmínkám, dokáže i žena v sobě najít neobyčejnou vnitřní sílu. Právě tímto byl inspirován nový dámský parfém Gucci Gucci Bamboo, který vás okouzlí svým působivým dřevitým složením.

Parfém Gucci Gucci Bamboo se nejprve otevírá osvěžujícími tóny bergamotu. Následně vás okouzlí půvabné květy ylang-ylang, opojná lilie a květ pomerančovníku. Spodní tóny podbarvují vůni dřevitou atmosférou santalu a prosluněného jantaru. Vše je doplněno sladkou vanilkou. 

Zaujmout vás může též flakon vůně Gucci Gucci Bamboo, který evokuje nezaměnitelné kontury bambusu. Symboliky bambusového stonku si můžete všimnout také na stříbrném uzávěru flakonu.