Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 31. srpna 2015

Dolce & Gabbana Light Blue

Jaká je Dolce & Gabbana Light Blue? Jablečná! A pokud jste milovníky jablečných vůní, je právě Light Blue pro vás jako stvořená…
Žádné jiné výraznější aroma v této vůni nečekejte. Nejedná se zde o složitou kompozici se sicilskými citróny, ani o vůni mentolu a moře, jak by mohl napovídat reklamní spot. Light Blue je jednou z nejvíce jablečných vůní na trhu, a hravě předčí i oblíbenou DKNY Be Delicious! 

Light Blue v sobě totiž ukrývá čisté esence jablek z odrůdy Granny Smith. Tyto jablka mají ostřejší chuť a výraznější aroma, nežli jablka Golden Delicious, jenž jsou hlavní složkou důvěrně známého parfému od DKNY.
http://parfemy-levne-parfemy.cz/wp-content/uploads/2014/04/dolce-gabbana-light-blue-toaletni-voda-pro-zeny___8.jpg
Jablečné vůně jsou obecně velice oblíbené, a skoro pokaždé, když se na trhu objeví vůně s notnou dávkou jablka, je z toho hit. Jako příklad lze uvést již zmiňovanou DKNY, nebo také parfémy od Niny Ricci. Právě proto se také Dolce & Gabbana Light Blue stala jeden čas masivně prodávanou vůní, na kterou jste mohli narazit v každé parfumerii již u vchodu.

Parfém existuje na trhu již od roku 2001, a poměrně nedávno jsme se mohli dočkat znovuoprášení této vůně prostřednictvím nových reklamních spotů, plakátů a také nové variantě Dolce & Gabbana Light Blue Dreaming in Portofino, ve které je zajímavě zakomponovaná jahoda i exotické liči.

Díky tomuto tahu opět zájem o Light Blue stoupnul, ale ne již tolik masově. Zkušení „parfémoví degustátoři“ totiž nad ní tak trochu ohrnují nos. Prý je až moc obyčejná, nezajímavá a fádní. Vůně jablek zkrátka není považována za luxus, který by si mohl dopřát pouze někdo vyvolený. I přes to se Light Blue rozhodně řadí mezi parfémy, které dokážou pozdvihnout povadlou atmosféru a každodenní šeď. Jablečné aroma perfektně vyzdvihne právě tu část vaší osobnosti, která je přirozená, svá a na nic si nehraje. V letním horku vás příjemně osvěží a zvýrazní vaši smyslnost a nespoutanost. A jestli jste zastáncem hesla, že v jednoduchosti je krása, potom tuto vůn

čtvrtek 20. srpna 2015

Dior Miss Dior Chérie


Tato velice sladká a zároveň luxusní vůně je celkem zdařilý pokus o moderní inovaci původní vůně Miss Dior z roku 1947. Tato velice klasická chyprová a elegantní vůně se v roce 2005 přeměnila v zábavný jahodový koktejl pro hravé mladé dívky. S klasickým luxusním základem se zde totiž nově míchají novodobé gurmánské tóny, jako je karamelizovaný popcorn a jahodový šerbet. Napadlo vás, že tohle přeslazené cukrátko není nic pro vás? Zkuste jí dát ještě jednu šanci, možná, že si ji zamilujete!
http://parfemy-levne-parfemy.cz/wp-content/uploads/2014/04/dior.jpgDámská vůně Dior Miss Dior Chérie evokuje léto a bezstarostný život, kdy se celý den ládujete sladkým popcornem a popíjíte jahodový shake. Sama návrhářka přiznala, že se při navrhování vůně inspirovala mladými vysmátými dívkami, které pobíhají po nákupech a dopřávají si laskominy. Nenechejte se ale zmýlit, i dívka Miss Dior musí mít ovšem svůj styl. A půvab. Rozhodně se zde nejedná o nic prostoduchého a laciného. Vůně od Diora jsou zkrátka vždy luxusní a tento parfém dokáže skvěle korespondovat s elegantním oblečením.
S tímto parfém budete zkrátka vždy k nakousnutí a půvabná. Zažehne ve vás mladistvou jiskru a svým optimistickým aroma vám zpříjemní léto. Má celkem dobrou výdrž a bude vás doprovázet od rána do večera. Vůně Miss Dior Chérie vás vytrhne z každodenních zaběhnutých kolejí a připomene vám, jak důležité je se občas pěkně rozmazlovat. Možná, že se také alespoň na chvíli vznese až do nečekaných výšin!

neděle 9. srpna 2015

Escada Marine Groove


Escada Marine Groove je typicky letní vůně, která je oblíbená zejména pro své výrazné ovocné aroma. Značka Escada totiž jako jedna z mála firem vyrábí skutečně čisté ovocné vůně, které jsou velice často přirovnávány k tekutým Bon Parům. I když jsou kvůli tomu parfémy Escada často kritizovaný, přesto se těší velké oblibě. Kdo by totiž neměl rád Bon Pari?

Ve vůni Escada Marine Groove pocítíte zejména výraznou maracuju, jejíž aroma perfektně symbolizuje léto. Vůně je krásně sladká a zároveň osvěžující jako letní ovocný koktejl, který si dopřáváte na pláži nebo na jachtě.

http://parfemy-levne-parfemy.cz/wp-content/uploads/2014/06/escada-marine-groove-toaletni-voda-pro-zeny-odstrik___6.jpgKromě maracuji lze ve vůni ještě ucítit závan rybízu, který působí velice sexy a smyslně. Parfém Escada Marine Groove je skvělou vzpruhou a dokáže vám zvednout náladu nejen v létě, ale také během chladnějších dní, kdy vám zvednou náladu a připomenou vám atmosféru léta.

úterý 4. srpna 2015

Viktor & Rolf Bonbon



Dámská vůně Viktor & Rolf Bonbon dokáže zaujmout již na první pohled. Flakon ve tvaru růžového bonbonu působí totiž velmi originálně a nápaditě. Samozřejmě, že při pohledu na takovýto flakon vás hned musí napadnout, že se jedná o sladkou vůni – a samozřejmě, že tento parfém sladký je. Jeho netradiční a originální flakon ovšem možná předčil originalitu samotné vůně.  

Viktor & Rolf Bonbon je gurmánská vůně, která má velmi sladký ovocný začátek. Okouzlí vás svými broskvovými tóny, které připomínají broskvový kompot. V srdci vůně naleznete příjemně sladké aroma karamelu, který společně s broskvemi vytváří jedinečnou delikátní kombinaci. Dřevitý základ dodává vůni hřejivost a smyslnost. Vůni lze zařadit spíše mezi univerzální sladké parfémy. Nijak vás nepřekvapí něčím novým, ale pokud jste milovnice sladkostí a dáváte přednost gurmánským vůním před květinovými, potom ji vyzkoušejte, možná vás bude skvěle doplňovat.