Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 30. května 2015

Escada Turquoise Summer



Nebylo by to pravé léto, kdyby značka Escada nepřišla s letní limitkou. S myšlenkou letních limitovaných edicí přišla Escada již v roce 1993 a od té doby vzniklo do současnosti 23 nezaměnitelných letních vůní. 

Jestli stejně jako já s napětím očekáváte, s čím se Escada opět pro léto předvede, zajisté jste již zaregistrovali v parfumeriích typický letní flakon Escada protentokrát v modré barvě, na jehož hrdle se vyjímá malý růžový motýlek. Jedná se o novou limitovanou vůni Escada Turquoise Summer, což v doslovném překladu znamená tyrkysové léto. 

Vůně Escada Turquoise Summer má symbolizovat svobodu léta a je plná sladkých lesních plodů a ovocných svěžích tónů. V jejím hravém aroma si všimnete zejména lahodných jahod, malin a černého rybízu. Vše je doplněno krémovými tóny vanilky a dřevitými akordy santalu. Nespoutanost a svoboda léta je symbolizovaná právě oním motýlkem. 

Obrázek na krabičce, na kterém je namalovaná žena s otočenými zády a s motýlem ve vlasech, navrhla ilustrátorka a designérka Sarah Arnett, která se takto pokusila zachytit únik od všech starostí.

Hlava: černý rybíz, jahoda, malina, ovoce, ananas
Srdce: fialka, broskev, květ pomeranče
Základ: santalové dřevo, pižmo, vanilka

pátek 22. května 2015

Hugo Boss Hugo Woman 2015



O značce Hugo Boss je známo, že se zaměřuje spíše na muže. Pokud tedy vznikne nějaký nový dámský parfém od Hugo Boss, strhne se okolo něho vždy velká vlna zájmu. Když Hugo Boss navíc pojmenuje dámský parfém názvem Hugo Woman, získáte jasný obrázek o tom, jak si Hugo Boss představuje ideál ženy.....čekáte křehký dámský parfém plný romantiky? Jste na omylu.

Dámský parfém Hugo Boss Hugo Woman 2015 je určený pro vášnivé ženy, která chtějí objevovat samy sebe. Žena Hugo Boss raději vede, než někoho následuje. Je výjimečná ve všem, čemu se věnuje. Svojí dynamikou a invenčností inspiruje lidi okolo sebe a ráda přijímá nové výzvy. Originalita pro ni znamená vše a velice často umí nečekaně překvapit. Hugo Woman chce žít podle vlastních pravidel a je tou, která dává všemu okolo formu. 


Dámská vůně Hugo Boss Hugo Woman 2015 je individualistická nekonvenční vůně tak trochu s chlapským nábojem, která v sobě spojuje nečekané přírodní extrakty. Vůně je plná kontrastů a pocitů. Ukrývá v sobě směsici ženských a mužských tónů s jediným cílem – předefinovat konvenční obraz dámských vůní tak, aby vůně v sobě odrážela minimalistický půvab značky Hugo Boss.

Tváří vůně Hugo Boss Hugo Woman 2015se stala dánská modelka Freja Beha Erichsen, která je dokonalým ztělesněním krásy a stylu Hugo Boss.

Hlava: tráva, ostružiny, mandarinka

Srdce: jasmín, iris, čaj, švestka

Základ: cedr, santalové dřevo, jantar

sobota 16. května 2015

Caudalie – vůně francouzských vinic



Na značku Caudalie jsem narazila zcela náhodně na internetu. Jedná se o francouzskou přírodní kosmetiku obsahující olej z hroznových semen, který má velice pozitivní účinky na pleť.

V sortimentu Caudalieovšem kromě kosmetiky také nalezete několik naprosto úžasných dámských toaletních vod, které jsou velice osvěžující, jemné a jako stvořené pro nadcházející horké dny. Tyto vůně mě opravdu nadchly a určitě stojí za vyzkoušení!

Toaletní vody Caudalie lze aplikovat přímo na pokožku a oproti jiným parfémům ji nejen krásně povoní, ale také hydratují a zanechají ji krásně jemnou a vláčnou. Vůně Caudalie se navíc ukrývají v okouzlujících flakonech, přičemž každý je naprostý originál. Vůně mají skvělou výdrž, i když jsou jemné. Příjemně vás osvěží a budou se líbit i vašemu okolí.

V parfémech je cítit skutečná francouzská kvalita a čistá příroda, což je skutečně ideální kombinace, nemyslíte?

sobota 9. května 2015

Kenzo Flower in the Air



Pro tohle léto se značka Kenzo rozhodla opět posunout o krok dál svůj příběh o vlčím máku. Nevím jak pro vás, ale pro mě se už vlčí mák opravdu stal takovým symbolem Kenza a celkem se mi tato zajímavá image parfémů Kenzo líbí.

Na pultech v parfumériích se tak nyní můžete čím dál častěji setkávat s novinkou Kenzo Flower inthe Air, která má celkem jednoduchý průzračný flakon s čirou tekutinou. I když je tento flakon možná na první pohled nenápadný, o to více upoutá vaši pozornost víčko parfému, ve kterém se ukrývá makový květ. Tento nápad je velice působivý a zajisté vás naláká vůni vyzkoušet.

Složení vůně je ovocně – květinové. Nečekejte ovšem žádný komplikovaný výběr surovin. Aroma je dokonale vzdušné a čisté. V úvodu vás nejprve osvěží šťavnatý grapefruit s hruškou a v květinovém srdci se ukrývá růže s frézií. Základ vůně je tvořený čistým pižmem. Zde tedy vidíte, že se opravdu jedná o velice odlehčenou vůni, která je naprosto ideální pro letní dny. 

Dámská vůně Kenzo Flower in the Air je velice osvěžující a ženská. Symbolizuje svobodu, volnost a radost ze života. 

Tato vůně mě velice nadchla a zatím ji hodnotím jako nejpovedenější vůni pro letošní léto. A jaký je váš názor? Máte už letní favoritku?