Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

čtvrtek 26. června 2014

Davidoff Cool Water Night Dive



Už dlouho jsem na blog nepřidala žádnou pánskou vůni. Skvělým tipem pro nadcházející prázdninové dny může být osvěžující pánská vůně Davidoff Cool Water Night Dive, která navazuje na oblíbenou Davidoff Cool Water.


Jedná se o velice vydařenou pánskou novinku, která mě osobně zaujala nejvíce svým složením. Naleznete v ní totiž pistácie, se kterými se ve vůni setkávám poprvé. Navíc kombinace eukalyptu, tabáku, pepře a mořských tónů, tuto vůni činí velice charizmatickou a v podstatě neodolatelnou. Parfém Davidoff Cool Water Night Dive je tedy zaručeným magnetem na ženy, se kterým letošní léto zkrátka neuděláte krok vedle. Vůně se hodí nejen pro denní nošení, ale také na večer, kdy z vás dokáže v kombinaci se sakem učinit opravdového elegána.

Pánskou vůni Davidoff Cool Water Night Dive navrhl Jean-Christophe Hérault, který se učil u samotného mistra parfuméra Pierra Bourdona, který před 25 lety vytvořil onu legendární Cool Water.
 
Parfém Cool Water Night Dive proto vzniknul jako pocta tomuto vrcholnému dílu. Nově vzniklý parfém posouvá příběh o spojení muže s oceánem dále a prohlubuje jeho svěžest a smyslnost. Jedinečná kombinace esencí působí až návykově.  

Flakon vůně evokuje noční atmosféru oceánu a jeho barvy od ultramarínové až po světle modrou dokonale umocňují tajuplnost vůně. Parfém v sobě ukrývá tajemství i kouzlo svádění.

Žádné komentáře:

Okomentovat