Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 31. srpna 2013

Hugo Boss Boss Jour Pour



Značka Hugo Boss umí potěšit své příznivce pokaždé něčím novým a originálním. Dámské parfémy Hugo Boss jsou vždy elegantní, smyslné a nepostrádají šarm. Vynikají svým pozitivním aromatem a hodí se pro každou příležitost. Nejinak je tomu i u exkluzivní novinky Hugo Boss Boss Jour Pour, kde se stala tváří vůně populární herečka Gwyneth Paltrow, která je ideální představitelkou vůní Hugo Boss. Ztělesňuje ženu, která je sofistikovaná a ženská za všech situací. Vždy je sebevědomá a vyrovnaná stejně jako vůně Boss Boss Jour Pour. 


Dámská vůně Hugo Boss Boss Jour Pour je jako první ranní sluneční paprsek, který rozzáří vaše dny. Parfém je navržen tak, aby inspiroval ženy, které jej nosí. Posláním vůně je, aby si každá žena vytvořila každý den svůj vlastní příběh přesně podle svých představ a požadavků.

Dámská vůně Hugo Boss Boss Jour Pour ve vás vyvolá pocit živého vzrušení a nadšeného očekávání. Jedinečný úvod vůně Hugo Boss Boss Jour Pour se skládá ze šťavnaté limetky a sladkého jiskřivého grapefruitu. V srdci vůně se ukrývají květy rozkvetlé frézie, hravé konvalinky a zimolezu společně s hedvábnými květinovými tóny. Základem vůně prostupuje prosluněný jantar a jedinečné aroma břízy. 

Dámská vůně Hugo Boss Boss Jour Pour vyjadřuje ženskou sílu a pravou eleganci. Ranní světlo odráží vitalitu a nabádá k množství nových příležitostí, které máte před sebou. Parfém Boss Jour Pour je vhodný pro celodenní nošení. Skvěle jej oceníte na pracovní schůzce i při odpoledním posezení s přáteli.

pátek 23. srpna 2013

Balenciaga Florabotanica



Značka Balenciaga je po celém světě známá svojí nadčasovostí a originalitou. Vždy dokáže upoutat a nezapře v sobě značnou dávku provokace. Pokud hledáte vůni, která by překvapila vaše okolí a zdůraznila vaši smyslnost, potom určitě vyzkoušejte exkluzivní parfémy Balenciaga, které k této značce patří už přes 50 let!

Jedním z posledních originálních dámských parfémů této značky je vůně Balenciaga Florabotanica, jejíž futuristický vzhled a neotřelé aroma vás ihned dostane! 

Exkluzivní dámská vůně Balenciaga Florabotanica je speciálně navržena pro všechny mladé moderní ženy, které nechtějí jít s davem. Tento neobyčejně aromatický květinový parfém dokáže přitáhnout pozornost vašeho okolí. Vůně Florabotanica je plná protikladů a její nositelky jsou krásné a nezkrotné.

Podmanivá dámská vůně Balenciaga Florabotanica vyniká svými neobvyklými přísadami. Jedinečná kombinace esencí vytváří naprosto nezaměnitelné aroma. Osvěžující lísky jiskrné máty se dokonale proplétají s okouzlícím aroma excelentního vetiveru. Smyslné plátky svůdné růže jsou doplněny opojným karafiátem a prosluněným jantarem. Tento výjimečný dámský parfém Balenciaga je vhodný pro celodenní nošení a každou roční dobu.

Podpořte svoji originalitu a vybírejte si jen to, co není všední! S vůní se budete cítit sebejistě v každé situaci. Parfém se ukrývá v hranatém skleněném flakonu s futuristickými prvky, které vás okamžitě zaujmou. Vůně Florabotanica představuje bohatý a překvapivý mix architektonických linií, živých barev a čarovných květinových vzorů, které se opakovaně vyskytují v módě značky Balenciaga. 

Tváří vůně se stala mladá a úspěšná americká herečka Kristen Stewart, která svou citlivostí a inteligencí ztělesňuje moderního ducha nového parfému Balenciaga.



sobota 17. srpna 2013

Svěží vůně pro muže

Pro tento rok se na trhu s parfémy objevily skvělé pánské vůně, kterým nechýbí sexy jiskra, mužnost, smyslnost a patřičná dávka osvěžení. V následujícím příspěvku vám představím dvě exkluzivní pánské vůně, které stojí za zmínku a zároveň se perfektně hodí i pro letní slunečné dny.

Exkluzivní pánská vůně Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale jde ruku v ruce s přirozeností i nejvyšší formou luxusu. Parfém v sobě spojuje přirozenost a vodu jako základní přírodní živel. Dalo by se říci, že vůně oslavuje pravou esenci mužství. Vůně Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale zachycuje muže v okamžiku jeho osobí intimity a přirozené svobody. Vrchní tóny vůně Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale se otevírají jiskrnými akordy šťavnatých citrusů zabalených do svěžích lístků máty. Srdce odhaluje aromatické esence podmanivého geránia a opojné levandule. Dynamické mořské tóny jsou posléze doplněny svůdným rozmarýnem. Základ vůně je tvořený úchvatným labdanem, exotickým pačuli, drahocenným pižmem a jedinečným vetiverem. Tento osvěžující pánský parfém Salvatore Ferragamo je skvělou volbou pro letní rozpálené dny.

Vůně Versace Eros okolo vás v mžiku vytvoří neobyčejnou auru a na pokožce vám zanechá velice smyslný pocit. Parfém v sobě ukrývá klíč k pravé hymně lásky v podání boha Erose. Vůně dokonale interpretuje mužnost prostřednictvím pečlivě vybraných esencí, které společně vytvářejí nezaměnitelné aroma. Samotný počátek parfému se otevírá osvěžujícími lístky máty, které jsou doplněny sladkými tóny jablka a šťavnatého citronu. V srdci vůně se ukrývá jedinečný ambroxan, podmanivé geranium a hravé fazole tonka. Základem vůně prostupují čisté esence mechu, hřejivého cedru, vetiveru a vzrušující vanilky. Pánská vůně Versace Eros vyjadřuje prvotní touhu mezi mužem a ženou. Zosobňuje doslova myšlenku triumfální svůdnosti. Dominantní barvou flakonu je tyrkysová ve výrazném a velice mužném odstínu. Tato barva je jasným odkazem na Středozemní moře a tamější životní styl, zároveň také poukazuje na řecko-římské umění a kulturu v moderní podobě. Sílu Erose vyjadřuje velkolepá medúza v středu flakonu. Parfém je vhodný zejména pro nošení v letních měsících, kdy vás jeho aroma perfektně osvěží.

pátek 9. srpna 2013

Vůně pro letní sporty



Krásné letní počasí nás svádí k venkovnímu sportování. Ať už se věnujeme plážovému volejbalu, tenisu nebo běhu, chceme se cítit svěží a voňaví. Které vůně jsou tou správnou volbou pro naše sportování? Inspirovat se můžete následujícími tipy.

Tato dámská vůně Puma Aqua bude perfektně slušet energickým, optimistickým a sofistikovaným ženám. Tento unikátní parfém je inspirován krásou, sílou, čistotou a svěžestí vody. Vůně Puma Aqua tak dokonale evokuje lehkost, jednoduchost a průzračnost. Parfém vás skvěle osvěží během letního dne i při vašich sportovních aktivitách. Unikátní vůně Puma Aqua zahalí vaše tělo do vibrující energické svěžesti, která dodá vaší mysli na optimismu a lehkosti.

Davidoff Cool Water Game
Davidoff Cool Water Game je esencí svěžesti, smyslnosti a přirozené krásy.
Zároveň představuje sebevědomí a průbojnost. Vůně Cool Water Game je dokonalým reprezentantem ženské krásy, smyslnosti, síly a odvahy. Speciálně navržená pro ženy, které milují pohyb a sport. Hlavu vůně tvoří osvěžující akord citrusů a čerstvě utržené jablko. Srdce vůně je naplněno ovocem, vodní lilií a opojnou frézií. V hřejivém základu vůně se nachází exotické santalové a cedrové dřevo. Smyslnou tečku na závěr dotváří svůdné čisté pižmo. Oduševnělá vůně Davidoff Cool Water Game vás nabije energií a vrátí vám chuť do hry!


Toaletní voda Lacoste Essential je exkluzivní vůně pro muže, která ve vás vyvolá pocit absolutní svobody, která je také filosofií firmy Lacoste. Dokonale ladí ke sportovně-elegantnímu oblečení Lacoste. Její specifičnost vás ihned povzbudí a dodá energii. Svěží vůně citrusů, ovoce a vodních květů navodí lehkost a svěžest. Santálové dřevo a pačuli omámí vaše smysly a vyvolá ve vás naprostou euforii. S vůní Lacoste Essential se budete vždy cítit volní, svobodní, s pocitem absolutní nezávislosti.

Mexx Fresh Woman
Svěží dámská vůně Mexx Fresh Woman byla při svém vzniku inspirovaná jemným mořským vánkem.
Parfém se ukrývá ve velmi originálním flakonu minimalistického designu. Hlava vůně se skládá ze šťavnaté mandarinky. Srdcem prostupují esence leknínu a oleandru. Základ vůně je tvořený hřejivým cedrovým dřevem. Dámská vůně Mexx Fresh Woman vám dodá novou energii a pocit nespoutaného osvěžení.

Ralph Lauren Polo Sport je exkluzivní pánská vůně, která je určená mužům, jenž si chtějí vychutnat život naplno. Muž, který vůni nosí, miluje svobodu, prostor a rozhled. Energické akordy esencí se dokonale proplétají dřevitými tóny a podmanivým základem. Vůně vás výborně osvěží v letních měsících.