Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 15. června 2012

Levné parfémy

Levné parfémy



Ne každá z nás si může dovolit dokonalou dražší vůni. Ať je to Chanel Chance, Chanel N.o5, Dior Diorissimo či jiná méně známé dražší vůně. Naštěstí se prodávají levnější přesto také krásné vůně. Především pak na léto jsou i lehčí vůně vhodnější.Ráda bych Vám v tomto kratším článku přinesla tipy na levné parfémy.

Jakou levnou vůni si vybrat?


 Svěží, květinové, se sladkými tony, na trhu je nádherných vůní nespočet. Pokud máte málo času na výběr a musíte si vůni koupit přímo na místě, aniž byste měli čas nechat esenci aspoň 15 minut rozležet, pak vybírejte osvědčenou vůni, kterou jste již měli.

Dlouhodobě jsou nejoblíbenější tyto značky: Armani, Bvlgari, Calvin Klein, Davidoff, Dior, DKNY, Dolce & Gabbana, Gucci, Hugo Boss, Kenzo, Lacoste, Lanvin Paris a mnohých dalších.

Tipy na levnější parfémy pro ženy

Z nejoblíbenějších vůní jsem vybrala pár takových, jejichž oblíbenost s lety neklesá. Těmito vůněmi neurazíte ani jako dárkem. Jsou to sice takové ty "masové" vůně", u kterých si můžete být jistí, že nebude takto vonět jediní, ale na druhou stranu si zase můžete být jistí, že se rozloží vždy v příjemné esence a jejich koupí vás nečeká žádné nepříjemné překvapení.
                                                             





Lanvin Eclat D´Arpege           
Krásná svěží květinová vůně, která potěší smysly každého příznivce pěkné vůně.


    




 Calvin Klein Euphoria        
Novinka poslední doby - někteří ji milují, někteří si ji příliš neoblíbili. je výraznější. Stojí za vyzkoušení

 

Dolce & Gabbana Light Blue  

Tuto stálici doporučuji především mladším generacím. Voní krásně, zvěže, ideální vůně na letní dovolenou. kdy nevyžadujete žádnou speciální vůni, kterou byste chtěli podtrhnout ssvoji osobnost.

 

  Elizabeth Arden Green Tea

Velmi jemná toaletní voda, která potěší také v letních dnech. Je dobré ji mít stále u sebe.